ZGRADE BEZ DIZALA

ZGRADE BEZ DIZALA

Zgrade

bez dizala

Živjeti na trećem, četvrtom ili čak višim katovima u zgradama bez dizala danas nije jednostavno.
Unošenje namještaja, kućanskih aparata, svakodnevnih namirnica ili samo uspinjanje u zrelim godinama života problem je s kojim se suočavaju stanari zgrada bez dizala.
Vrijednost stanova u takvim zgradama značajno je manje nego li u sličnima opremljenim dizalom.
Zato se sve više suvlasnika- stanara stambenih zgrada odlučuje na naknadnu ugradnju dizala u postojećoj zgradi.

 

Naknadna ugradnja dizala u postojeće objekte posebno je zanimljiva vlasnicima stanova i apartmana za turističko iznajmljivanje, s obzirom da je dizalo bitan uvjet gostima prilikom odabira smještaja.
Pojedine stambene zgrade imaju već predviđen prostor za dizalo, što olakšava postupak ugradnje, no današnja dizala moguće je ugraditi i u manje među-stubišne prostore. Moguća, no skuplja je i opcija ugradnje s vanjske strane fasade zgrade.
Piel d.o.o. Vam nudi savjete i stručnu pomoć u svim fazama provedbe projekta, od pomoći u ishođenju potrebne dokumetacije, savjeta o mogućim rješenjima s obzirom na kapacitet i karakteristike dizala, izvedbi potrebnih građevinskih radova i samoj ugradnji dizala.
Naša ponuda za zgrade bez dizala obuhvaća sve radove koji su potrebni za potpunu ugradnju i rad dizala po sistemu ključ u ruke, što znači da obavljamo sve radove: pripremne građevinske radove, propilavanja stepeništa i stubišnih ograda, izvedbe voznog okna, montaža dizala, oblaganje voznog okna, završne građevinske i ličilačke radove.
Kontaktirajte nas bez obveze za više informacija i konkretnu ponudu za Vašu zgradu.

Primjeri naknadno ugrađenih dizala