SERVIS

SERVIS

Servis

DIZALA

Piel d.o.o. najveći je serviser dizala u Dalmaciji. Obavljamo redoviti mjesečni servis za više od 600 dizala, na području cijele Hrvatske, a ponajviše Dalmacije.

Korisnici naših usluga su brojne stambene zgrade, poslovne zgrade, privatne kuće, škole, fakulteti, hoteli, prodajni centri, proizvodni pogoni i skladišta.

Svakodnevni upiti te prelasci postojećih dizala u našu servisnu službu garancija su našem predanom radu i pokazatelj da su mnogobrojni korisnici u nama pronašli dugoročnog partnera za ugradnju, održavanje i modernizaciju dizala.

 

 

orona liftovi u bolnici

 

Osim redovitog mjesečnog servisa u cijenu našeg održavanja uključeno je i 24 satno dežurstvo koje je dostupno svim danima u godini, bilo praznikom ili blagdanom. Cijena radnog sata kod otklanjanja eventualnih kvarova van redovnog servisa je nepromjenjiva, bez obzira radi li se unutar ili van radnog vremena, radnim danom ili vikendom.

Koristeći se se aplikacijom za vođenje evidencije svih zastoja i njihovom svakodnevnom analizom nastojimo mogućnost učestalog ponavljanja kvarova na pojedinim dizalima svesti na minimum.