OSOBNA

OSOBNA

Osobna

DIZALA

Osobna dizala omogućuju lakšu pristupačnost u stambenim i poslovnim zgradama, hotelima, javnim ustanovama i raznim objektima kojima je potreban siguran, učinkovit i udoban vertikalni prijevoz osoba. Pogon dizala može biti električni ili hidraulični, sa ili bez strojarnice.

Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda koji se mogu uklopiti i u najzahtjevnije prostore u mogućnosti smo ponuditi idealno rješenje za svaki prostor.

 

Svojim klijentima pružamo stručnu pomoć pri odabiru karakteristika dizala sukladno njihovim potrebama. Tako zahtjevi naših klijenata po pitanju kapaciteta prijevoza i komfora vožnje bivaju upotpunosti zadovoljeni i ekonomski optimizirani.

Suradnjom tijekom projektiranja objekta ili u fazi izvođenja radova arhitekti imaju potpunu slobodu u dizajniranju osobina naših dizala. Naš najnoviji dizajn interijera dizala zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

Osobna dizala najnovije tehnologije opremljena su sustavom za uštedu energije koji omogućuje automatsko gašenje svjetala i stand by način rada dok se dizalo ne koristi. Prednosti ove tehnologije ogledaju se u pozitivnim učincima na okoliš, ali i na smanjene troškova korisnika dizala.